Alla inlägg den 7 januari 2013

Av cathrine - 7 januari 2013 20:01

Idag var min första arbetsdag sedan 1 månad:) Jag ska denna vecka jobba 50% och testa hur det funkar.
Känns jätte roligt att jobba, men känner att fysiken inte finns.. Blev gansk trött fast jag inte gjort så mycket idag. Men jag måste prova några dagar innan jag kan utvärdera!
Jag hoppas att jag kommer att orka:)

Imorgon är det två möten och sedan lunchdate med Markus:) gillas)
Känns bra att köra på på en gång. Måste planera Kramforskakansdag och Vinterdagen också.. Vet att jag blir liggande några dagar i slutet av nästa vecka igen, så jag måste ställa inför det!

På onsdag är det hockeydags igen. Crilles matcher har börjat igen:) känns riktigt najs!! På med dubbla mössor bara så man inte fryser:)

Idag mötte jag flera personer, märker att vissa blir lite mer reserverad mot mig än de varit tidigare. Vet inte om människor blir osäker när jag inte har hår, att allt blir lite verkligare nu. Men allt är nästan som vanligt:) Jag har ju bara cancer och är hårlös!!! Annars är jag vanliga jag:)

Nu ska vi se på mästerkock på tv:n.
Sedan var det någon ny serie efter, det är massor av nya serier på g nu:) Perfekt för mig som gillar att koppla av framför tv:n.

Trevlig kväll alla vänner:)


Ps: Na och jag har utlandsabstinens så jag måste läggs ut några bilder från Turkiet i sommar.. Oj vad vi längtar till sommaren när vi kan åka igen ..

Ovido - Quiz & Flashcards