Alla inlägg den 28 februari 2013

Av cathrine - 28 februari 2013 08:32

Godmorgon

Då har jag och Hugo varit ute en sväng! Fy vad det var halt:(
Det tinar och det känns underbart, men det måste ha varit kallt i natt för det var jätte halt. Men förutom halkan så var det super skönt. Det är så mysigt nu när det droppar från taken och solen tittar fram. Tänk när man kan sitta ute i solen och dricka kaffe, vad jag längtar.


Igår var jag en sväng till pappa och fick en kopp kaffe och en kram. Sedan följde jag med mamma och Kjell till Sundsvall. De skulle ner en sväng på Pagelle och fixa lite. Medan Kjelle skulle möta upp en kassaman så passade jag och mamma på att gå på stan en kortis, sedan blev det fika och Birsta en sväng.

Känns trevligt att få "vallas" en stund. Jag blir lite less att bara vara hemma..


När jag kom hem så blev det målning sista varvet, så nu är allt kritvitt i vardagsrummet, nu är det lite pynt som måste fixas bara.

 


Idag finns det inte så mycket planer för hur dagen ska flyta på. Måste väl tvätta och stryka lite, känns lika lockande som vanligt:)


Idag har Nathalie friluftsdag på Latberget. Hon skulle åka skridskor hela dagen! Men de skulle få sluta lite tidigare, vid 12,30. Så idag kanske jag får sällskap hemma lite tidigare än vanligt. Hon är inte så mycket med sin mamma i och för sig, men det är trevligt att hon är i huset i alla fall.
På lördag ska hon på pyjamasparty, nu börjas det:) Oj så kul de kommer att ha, det var sminkning, modevisning och massor av bus.

Nästa helg ska hon åka med mormor till Stockholm, jag vill också åka. Men det får bli en annan gång:)


Om allt går som det ska så är det dags för cellgifterna nästa vecka. Jag håller tummarna att mina värden har kommit på fötter så att jag får ta giftet till veckan. Som jag sagt tidigare så var det inte kul med denna behandling pga alla biverkningar, men det är skönt att det börjar närma sig slutet.

Förra behandlingen, FEC hade mest illamående som biverkningar. Och det gick att medicinera bort en stor del av det, men denna behandling Taxotere är inte så kul. Ledvärk, så att man går som ett barn i trappen, ont i naglarna, tappat nästan alla ögonfransar, trött i kroppen osv. Detta går inte att medicinera bort på samma sätt. Men det är bara att kriga igenom, det är snart klart.

Jag tycker ändå att det har gått ganska ok. Det hade kunnat vara värre...
Jag hade en bild av att detta skulle vara värre än det var/är. Men så kanske man ser det nu så här när det börjar gå mot sitt slut med giftbehandlingar.


ja ja nog om detta.. Nu ska jag softa i soffan ett tag innan jag gör lite nytta..

Ha en underbar dag, ta hand om er. Kram


Ovido - Quiz & Flashcards