Alla inlägg den 16 maj 2013

Av cathrine - 16 maj 2013 22:17

Jihoooooo
Gud så skönt med fredag. Har iochförsig varit ledig två dagar, men man blev ju trött av shopping och hotellmys. (Na på bild nertill när hon "leker" mask på hotellet) Känns skönt att sova i sin egen säng, inser varje gång jag är borta att det är mysigt med hotell men sängen hemma är bäst:)
Tänkte ikväll åka till Härnösand och träffa ett gäng tjejer, men orken fanns inte:( känner mig trött!
Är sjukt less på att sitta och pendla varje dag 20 mil och sedan skynda till jobbet, för att sedan handla och hem och laga mat. Känns som dagarna bara stressas iväg. Iochförsig har det varit även bakning till Na disco, 40 års bakning, nu till veckan bakning till Na skolas bingo och till Na's födelsedag. Varvat då med städning, och renovering. Men efter nästa helg tänkte jag varva ner hemma för att varva upp inför Stadsfesten.

Sedan i Juli blir det semester och troligtvis en utlandsresa. Kanske även någon annan semesterresa...(lite beroende på sällskapet.)
Vi får se:)

Förutom att jag är lite trött plus de vanliga kroppskrämporna är det ok. Känns bra att jobba, men skönt när helgen kommer pga tröttheten. Har verkligen ett starkt behov av vilan.

De senaste dagarna har det stått mycket om cancer i tidningarna, det har pratats i min krets om ett par stycken som avlidit i cancer. Fy vad jobbigt, hatar denna sjukdom.
Läser om kvinnor som bär på genen och då valt att ta bort sina bröst. Denna diskussion har det aldrig berörts under min resa, ska fråga läkaren på avslutningssamtalet varför. Skulle jag veta att jag bär på denna gen så skulle jag ta mig en allvarlig fundering på att operera mig. Konstgjorda bröst och överlevnad, eller äkta och ev insjukna igen. Väldigt enkelt svar!

Ja ja nog om detta. Träffade iallafall Roger D på södra berget, äntligen! Så roligt att få träffa denna underbara människa. Otroligt mysig och omtänksam. Hoppas vi ses snart igen:)

Nu ska jag krypa ner och sova. Godnatt på er där ute!!!

Ovido - Quiz & Flashcards