Alla inlägg under februari 2013

Av cathrine - 10 februari 2013 17:55

Idag har varit en riktig slöar dag. Hade i planeringen att det skulle bli städning och strykning idag, inget blev gjort:)
Faktiskt ganska skönt:) ville förbereda mig om jag blir däckad denna behandling, men Patrik lovar att städa om jag inte orkar. Tror att jag kommer bli riktigt dålig;) (allt för att slippa städa)

Imorgon är det provtagning för att se om jag kan få behandlingen på tisdag! Håller tummarna att det blir behandling. Imorgon börjar jag med att äta 32 kortisontabletter per dag, man kan ju fundera vad man får i sig när det krävs så mycket medicin!
Ställde mig på vågen igår, ökat 4 kilo. Och jag är bara halvvägs av cytostatikan, vart ska detta sluta:(
Jag blir nog en köttbulle till slut.
Blir besvärligt eftersom jag inte har någon karaktär alls.. Hur ska jag kunna gå ner i vikt sedan?

Ärligt så känns det lite siochsådär med ny behandling. Lite orolig för alla biverkningar. Men det löser sig detta också! Så länge jag slipper må så illa så är det ok.

Måste lägga in en bild på texter min dotter skrivit och satt på sin spegel. Så fint skrivit :) hon är så klok så, undra vem hon är lik?

Nej nu blir det dusch och film. Kram på er !!

Av cathrine - 8 februari 2013 18:26

Skönt att det är fredag och alla hemma är lediga:)
Imorgon blir det en shoppingsväng. Nathalie vill handla inför disco och jag skulle vilja köpa lite färg hem. Är så otroligt less på denna kaffelatte färg i vardagsrummet. Nu vill jag ha vitt:)

Idag har det inte hänt så mycket! Har tvättat lite och suttit framför datorn och letat artister till Stadsfesten. Både jag och Markus får gnugga våra energiknölar ett tag:) men jag vet att det kommer bli bra, vi är ett bra team!

Förövrigt så mår jag underbart:)
Önskar att det fick fortsätta så, snart så snart blir det så! Fy tusan vad najs det kommet att bli:)

Idag har jag bara varit ute två korta varv med Hugo, det är så kallt:( Och när jag väl börjar frysa så har jag svårt att återfå värmen.

Njut alla i kylan. Snart vänder det och våren kommer med dess underbara sol.

Ps: kolla vilken tajming på termometern. Lite för kallt både inne och ute!

Av cathrine - 7 februari 2013 08:28

Oj oj , nu var det ett tag sedan jag skrev några rader:)
Vad har hänt sedan sist då, hmm

Jo i tisdags var jag på föreläsning på Kramm. Det handlade om handeln, dess utveckling och sedan lyssnade jag på Erik som föreläste om kroppsspråk mm. Det var spännande plus att jag fick skratta en del under Eriks framförande:)

Igår skulle jag luncha med pappa, men han var sjuk:( men jag tog ändå bilen och åkte till Härnösand. Tog en kopp kaffe med Gunilla, åt lunch med mamma och hälsade på tjejerna på Bea. Träffade också några bekanta:) Usch vad jag saknar vännerna i Härnösand ibland:(

Idag ska jag in och träffa Tord och sedan äta lunch med Markus. Vi ska snacka ihop oss ang Stadsfesten:) känns sååååå roligt att det blir vi två i år igen:)

Nej nu är det dags att klä på sig och ta en hundpromenad i kylan. Vet inte hur kallt det är ute, men det känns kallt inne:(

Ha en mysig dag

Av cathrine - 4 februari 2013 15:01

Världens busigaste Gunilla hade skickat en chokladkaka med posten:) Hon vet att jag älskar godis!
Lunchen var räddad, och inte nog med det hon hade "delat" den innan också:) hon trodde att jag inte bara tappat håret utan ev också tänderna:) Nej nu skojar jag, retade henne bara lite eftersom posten hade mosat den lite:) Men smaken var den samma och lunchen var räddad....,

Idag har det annars varit en lugn dag, varit på vårdcentralen och bytt picklinen. Träffat Anki och Christer inför morgondagen på Kramn.
Det kommer några från Härnta också. Känns roligt att se några bekanta ansikten:)

Som sagt annars så händer det inte så mycket. På onsdag ska jag luncha med pappa:) det blir trevligt..
Kanske en date med mamma också, tänkte på Gunilla också men det är onsdag och då är hon säkert ledig. Hälsar på dig Gunilla en annan dag !!

Nästa vecka är det cellgifter så jag måste passa på denna vecka och träffa några bekanta, promenera, softa mm. För nästa vecka blir det sängläge några dagar:(
Men det tar vi då:)

Ha en bra kväll, det tänker jag ha. Kram

Av cathrine - 3 februari 2013 15:59

Helgen har varit lugn och skön.
Igår åkte dottern på hockey med en kompis, då passade jag och Patrik på att umgås bara vi en stund. Och jag kan säga att det är inte ofta vi har några timmar ensamma.
Vi hamnade i Sollefteå. Tog en fika, gick ett varv på stan:)


Idag har Crille varit här. Han har varit snäll och hjälpt till med pelletsen:)
Undertiden de pysslade med det så hann jag och Na baka cupcakes och havreflarn:)


Tittade nyss ut genom fönstret och där stod det rådjur precis utanför köksfönstret. Eller rättare sagt var de 7 st. Så många var det länge sedan vi hade här:) det är verkligen lyxigt att få uppleva detta!


För övrigt så mår jag riktigt bra idag:) så skönt.. Nu får jag må som en prinsessa en vecka innan det är dags att dippa igen. Tänker njuta av denna vecka. Vila och bara softa ihopp om att få ta behandlingen när det är tänkt:)


Ha en mysig söndagkväll !

Av cathrine - 1 februari 2013 19:03

Dagens promenad bild:)


Fy tusan vilken tråkig dag jag haft idag:( blir så uttråkad av att vara hemma. Jag funderar hur många gånger per dag kan jag puffa kuddar, dammsuga hundhår eller fika! Inte ens jobbmobilen har ringt idag, och det är ovanligt kan jag lova.
Kan verkligen konstatera att vara hemma är inte min grej.
Pga picklinen och operationssåret så kan jag inte heller hålla på som jag tidigare gjort. Det stör mig:(


På tisdag ska jag på kramm på föreläsning, oj vad kul det ska bli. Få träffa lite folk och äta golunch! Längtar:)

Annars är det inte planerat så mycket i mitt liv inte!
Imorgon kommer Crille och hjälper oss att bära in pelletsen. Tur att han ställer upp när jag inte kan.

Det som känns lite tråkigt är att jag tappar ögonfransar för fullt:( har klarat mig nästan halva tiden, men nu rasar de massor.
Inför min behandling brydde jag mig inte så mycket om håret, men däremot att tappa ögonfransarna känns såååå tråkigt. Känns som jag tappar det sista feminina jag har kvar:( men men jag kan inte göra så mycket åt det. Ska sura en kvart, tjugo minuter först bara!

Hoppas att ni får en mysig helg!
Kram

Ps: mamma njut nu av ledigheten. Kram på dig!!

Ovido - Quiz & Flashcards