Alla inlägg den 14 april 2013

Av cathrine - 14 april 2013 08:46

Eller? Nja inte vet jag om jag hade lust att vara vaken kl halv åtta en söndag morgon. Har sovit jätte dåligt pga att jag lyckades somna i soffan en stund i går em. Så jag har bara mig själv att skylla...

Annars så var det en lugn dag igår. Pysslade lite hemma, bar ut skräp, en tvättmaskin osv. Det är verkligen super bra att de kommer och hämtar grovsopor hem till oss på landet:)
Det blev spackling också på en av väggarna, det har verkligen stått helt still ett tag nu.

För övrigt flyter det på:) jobbar mina 75% vilar på kvällen. I fredags var första gången som det har varit lite diskussioner med försäkringskassan. Jag tycker synd om de som jobbar där! För min del så löste det sig efter flera samtal till mig plus till min läkare, skönt.
Jag fick behålla min sjukskrivning till juni tack vara läkaren. Hon vill att jag ska stå kvar på 100% sjukskrivning och blir det som nu att jag orkar jobba så säger hon bara Grattis:) men jag tänker inte ropa högt än pga att det kan bli så att jag måste falla tillbaka pga trötthet. Men jag håller tummarna att jag orkar jobba.

Idag bli det nog lite slipning och hjälpa Na med läxa. Engelska prov till veckan! Na är jätte duktig i skolan, väldigt lik Crille på det sättet att mycket sitter i skallen bara genom att lyssna på lektionen. Tänkt om min tröga hjärna hade haft det så när jag gick i skolan.

Nej det kanske är dags att ta sin lite överviktiga kropp ut på promenad. Jag har noll karaktär, så frågan är hur dessa 7 kilo som är på besök hos mig ska kunna flytta hem till sig. Jag vill inte ha dem mer, de har bott här flera månader nu. Dags för er att flytta:)

Ha en skön solig söndag.
Kram

Ovido - Quiz & Flashcards