Alla inlägg den 16 april 2013

Av cathrine - 16 april 2013 22:15

Men shit vad trött jag är. Tänkte lägga mig vid nio men fastnade i soffan! Men nu är det läggdags.
Benen skriker av trötthet, de vill vila och det ska de få göra.

Idag har varit en lite rörig dag. Känns som jag varit överallt och ingen stans. Duttat lite i påstan aktivitet, lite galleria arbete, lite ekonomi/revision mm.
Ibland blir mitt jobb lite rörigt när det är många saker på g samtidigt, men det är kul också:)

Ett möte idag var extra kul, och det var att få surra lite med Ulf. Jätte kul att se att han var på g. Blev lite full i skratt efteråt när jag tänkte på mötet, två krigare som sitter och diskuterar sjukdom och krämpor. Tänk vad mycket vi går/ har gått igenom, men vi ska komma stark ur denna resa. Trots alla hinder med bl.a Biverkningar och andra bakslag. Fy tusan vad trist det blir när Ulf slutar jobba, gillar den mannen:)
Men jag är glad för hans skull att han valt att gå i pension och då kan ta hand om sig själv genom att bara mysa hemma.

Med mig annars flyter det på:) Lite trött på kvällarna nu när det rullar på med jobbet, men det kanske inte är så konstigt. Idag är det tre veckor sedan min sista cellgift behandling var, och drygt 6 månader sedan operationen. Tusan vad tiden rinner iväg!

Idag blev det fruktsallad med glass i efterrätt. Jag skyller på att Patrik har namnsdag så vi måste äta glass. Fy vad jag är sockerberoende. Inte konstigt att med medicinering och socker så ökar vikten.
Men det är ju gott med godis och mat.

Nej nu måste jag sova..
Godnatt!!!

Ovido - Quiz & Flashcards