Alla inlägg under april 2013

Av cathrine - 16 april 2013 22:15

Men shit vad trött jag är. Tänkte lägga mig vid nio men fastnade i soffan! Men nu är det läggdags.
Benen skriker av trötthet, de vill vila och det ska de få göra.

Idag har varit en lite rörig dag. Känns som jag varit överallt och ingen stans. Duttat lite i påstan aktivitet, lite galleria arbete, lite ekonomi/revision mm.
Ibland blir mitt jobb lite rörigt när det är många saker på g samtidigt, men det är kul också:)

Ett möte idag var extra kul, och det var att få surra lite med Ulf. Jätte kul att se att han var på g. Blev lite full i skratt efteråt när jag tänkte på mötet, två krigare som sitter och diskuterar sjukdom och krämpor. Tänk vad mycket vi går/ har gått igenom, men vi ska komma stark ur denna resa. Trots alla hinder med bl.a Biverkningar och andra bakslag. Fy tusan vad trist det blir när Ulf slutar jobba, gillar den mannen:)
Men jag är glad för hans skull att han valt att gå i pension och då kan ta hand om sig själv genom att bara mysa hemma.

Med mig annars flyter det på:) Lite trött på kvällarna nu när det rullar på med jobbet, men det kanske inte är så konstigt. Idag är det tre veckor sedan min sista cellgift behandling var, och drygt 6 månader sedan operationen. Tusan vad tiden rinner iväg!

Idag blev det fruktsallad med glass i efterrätt. Jag skyller på att Patrik har namnsdag så vi måste äta glass. Fy vad jag är sockerberoende. Inte konstigt att med medicinering och socker så ökar vikten.
Men det är ju gott med godis och mat.

Nej nu måste jag sova..
Godnatt!!!

Av cathrine - 15 april 2013 20:45

Jaha då har det snart gått en dag igen. Nu är det bara 1,5 vecka till jag påbörjar strålningen. Känns skönt att snart få komma igång.

Idag har jag jobbat, planerat stadsfest, planerat namntävlingen till Gallerian och varit på möte. Med andra ord, en vanlig dag. Men det känns som det mest är Markus som jobbar med Stadsfesten. Jag sprötar på åt alla möjliga håll:(

Måendet är ok:) lite seg och ont under armen där operationen är gjord. Känseln kommer inte tillbaka heller. Men jag får nog räkna med att den inte kommer tillbaka. Men vad ska man med känsel under/ baksida av armen till. Den gör ju ingen nytta ändå:)

Sitter nu och kollar Olaconny och Morgan. Vilken dynga!
Tror det blir en tidig kväll istället.. Min dotter ligger uppe och min man ser jag bara ryggen av. Det är bara jobb där..
Men bra kvinna reder sig själv.

Godnatt

Av cathrine - 14 april 2013 08:46

Eller? Nja inte vet jag om jag hade lust att vara vaken kl halv åtta en söndag morgon. Har sovit jätte dåligt pga att jag lyckades somna i soffan en stund i går em. Så jag har bara mig själv att skylla...

Annars så var det en lugn dag igår. Pysslade lite hemma, bar ut skräp, en tvättmaskin osv. Det är verkligen super bra att de kommer och hämtar grovsopor hem till oss på landet:)
Det blev spackling också på en av väggarna, det har verkligen stått helt still ett tag nu.

För övrigt flyter det på:) jobbar mina 75% vilar på kvällen. I fredags var första gången som det har varit lite diskussioner med försäkringskassan. Jag tycker synd om de som jobbar där! För min del så löste det sig efter flera samtal till mig plus till min läkare, skönt.
Jag fick behålla min sjukskrivning till juni tack vara läkaren. Hon vill att jag ska stå kvar på 100% sjukskrivning och blir det som nu att jag orkar jobba så säger hon bara Grattis:) men jag tänker inte ropa högt än pga att det kan bli så att jag måste falla tillbaka pga trötthet. Men jag håller tummarna att jag orkar jobba.

Idag bli det nog lite slipning och hjälpa Na med läxa. Engelska prov till veckan! Na är jätte duktig i skolan, väldigt lik Crille på det sättet att mycket sitter i skallen bara genom att lyssna på lektionen. Tänkt om min tröga hjärna hade haft det så när jag gick i skolan.

Nej det kanske är dags att ta sin lite överviktiga kropp ut på promenad. Jag har noll karaktär, så frågan är hur dessa 7 kilo som är på besök hos mig ska kunna flytta hem till sig. Jag vill inte ha dem mer, de har bott här flera månader nu. Dags för er att flytta:)

Ha en skön solig söndag.
Kram

Av cathrine - 12 april 2013 15:59

Känns såååååå skönt att det är fredag:) jobbar nu ca 75% och det går bra. Men visst kan jag erkänna att jag blir trött på kvällen. Men då får jag vila, för det känns riktigt bra att jobba.
Känns också extra kul nu när jag har sällskap på jobbet av Markus. Järngänget är på g nu med Stadsfesten:)

I helgen har vi inga planer. Det känns faktiskt riktigt skönt! Måste rensa lite i källaren, ställa ut skräp till sophämtningen osv. Men förutom det blir det nog inte så mycket:)

Nej nu kanske jag ska börja förbereda för mat. Entrecote blir det idag, gött!!
Ha en mysig helg!!!!

Av cathrine - 10 april 2013 15:16

Idag har jag varit på röntgen i Sundsvall. trodde att det skulle ta lång tid, men allt tog kanske 20 min bara. Strålningen är nu planerad med start den 25 april. Och kommer då sedan pågå i 6 veckor. Tyvärr gick det inte att starta tidigare, men snart så kör jag:)

Idag har jag också fått min första tatuering. Dock inte så fin men i alla fall en tatuering:) tre prickar;)

Nu blir det att jobba en del fram till starten av behandlingen. Har inte fått något schema för framtida strålning, men jag har lämnat önskan om sen/tidig tid så jag sover varannan dag i Sundsvall.

Annars så händer det inte så mycket. Jobbar lite, vilar lite osv. Jag mår riktigt bra faktiskt:) Känns skönt att jag blir piggare för varje dag som går.

Idag har jag träffat mamma, pappa, Eva och fikat med Jenny L. Jätte kul att stöta på henne( jenny) var flera år sedan. Hon var lika go som vanligt:)

Nu blir det att sitta i soffan ett tag innan middagen ska förberedas.
Ta hand om er, kram

Av cathrine - 6 april 2013 11:33

Ja då blev det kallt igen:( hoppas den försvinner lika snabbt som den kom.
Gårdagens vårvärme var helt underbar.
På fm var jag in och förberedde lite på jobbet inför nästa vecka. Och på em blev det soffhäng och sedan grillning.
Sommarens höjdpunkter måste vara grillning. Gud så gott det är.

Inatt har jag sovit sådär, frusit och svettats omvaranatt. Det rinner lite ur näsan:( vill inte bli förkyld nu. Det har gått så bra denna gång. Det får inte sluta med en feber..

Idag ska Patrik och Na på bio i Härnösand. Efter bion ville mamma bjuda på mat, det var så länge sedan så nu tyckte hon att det var dags.
Det har varit ett konstigt halvår med få besök och besökare. Men snart är det över..skönt!!!
Så det jag nu försöker säga är att dörrarna är öppna för alla som vill komma, och det är bäst ni passar er för jag kanske står utanför er dörr snart också:)

Ha en mysig helg i kylan..
Kram

Av cathrine - 3 april 2013 17:33

Idag har det varit en bra dag:)

Känner att nu är jag på bättringsvägar. Känns så skönt! Smaken har inte kommit tillbaka, blåsorna i munnen är många och orken är det siochsådär med. Men annars känns det bra:)
Jobbade lite på fm, åkte sedan och tog en gofika med mamma. Sedan blev det hemfärd för middag. Idag blev det kycklingwraps, gott.


Igår fastande jag framför datorn i timmar. Skulle uppdatera hemsidan på jobbet och fick inte till det. Det finns inget som kan göra mig så arg som när jag inte förstår. Kvart över tio igår kväll fick jag ge upp. Men upp i morse igen med nya ögon, men det gick inte bättre. Så visst nu har vi en fungerande hemsida med Stadsfesten, men den ser mest ut som en blogg:(
Men tyvärr så är det nog bara att ge upp och se mig besegrad. Jag får acceptera att hemsidan/bloggen fyller sitt syfte, men den blev inte vacker. Är det någon som vill följa oss på Kramforsstadsfest så är adressen: www.kramforsstadsfest.com


Imorgon är Patrik ledig med Na. Undra vad de ska hitta på för kul??
Tycker inte att det finns så mycket aktiviteter på loven. Vi resonerade om att det tex skulle gå filmer på bion på dagarna, eller kanske någon annan aktivitet. Jag har bara sett ett enda påsklovstips och det är någon snickring i Skule. Men det kanske är jag som letat dåligt....


Nu ska jag ta och skicka iväg några mail och sedan ta mig en kopp kaffe på altanen.
Ha en fortsatt mysig kväll i solen.



Av cathrine - 1 april 2013 22:05

Ja då är påsken över.
Imorse mådde jag pyton, hade sovit ca 2 timmar pga fruktansvärd skelettvärk. Åt lite frulle, kröp ner i sängen igen fram till lunch. Skönt:)
Sedan blev det lite handling, fika i solen på bron och stekning av köttbullar..
Middagen blev grillad korv och pommes. Till och med korv var gott när det blev årets första grillning:) detta avslutades med glass och chokladsås.. Ja vad ska man säga, det ser ut som jag är gravid nu:)
Men det kan jag lova er att det är jag inte, och tänker inte bli heller..


Idag har jag varken lurat någon eller blivit lurad. Känns riktigt skönt faktiskt..
Däremot hittade jag en grymt bra bild som jag lägger ut här nere:)


Imorgon ska Nathalie åka med en kompis till Sundsvall och shoppa. De ska ta bussen tor själv, shit vad stor barnen börjar bli.
Själv blir jag inte en dag äldre;)


Denna vecka blir det lite jobb hemifrån med Stadsfesten. From fredag finns jag på plats igen på stan. Känns skönt att komma igång lite. Nu ska vi se om denna "unga" kropp håller för att jobba 50%. Hoppas det!!


Hoppas att ni haft en bra påsk i det fina vädret. Jag har som sagt inte orkat vara ute, men solen har lyst så fint in genom fönstren.


Nej nu är det läggdags. Godnatt där ute, snart ses vi John blund.

Ovido - Quiz & Flashcards